Антивирусен софтуер

Антивирусен софтуер
Покажи :
Сортиране по:

Panda Free Antivirus

Основни предимства Нашият най-добър Free Antivirus & Antispyware софтуер за защита в реално време. Panda Antivirus Free която ви позволява да 'инсталирай и забрави ". Адреса и уеб филтриране с поведенчески защита анализ. Download Panda Free Antivirus ..

Panda Security
Безплатен продукт

Panda Wanna Cry

Инструмент за ваксина и почистване на WannaCry от Panda Security Както бяхме обявили в предишните информационни бюлетини, след глобалната кибер атака от 12-ти май 2017г., клиентите на Panda Security, ползващи най-новите решения за сигурност на компанията, с приложени кръпки в операционната систем..

Panda Security
Безплатен продукт

Panda Mobile Security

Aнтивирусна защита - Максимална защита за Вашите Android устройства – телефони, таблети. Защите ги от всякаквизаплахи.Oптмизация на производителността - Без забавяне на работата на Вашето устройство. Пести батерията и консумира минимум ресурси. Oдитор на лични данни - Контролира настройкитена ползва..

Panda Security

19,50 лв. 18,53 лв.

Без данък: 15,44 лв.
Без данък: 15,44 лв.

Kaspersky Internet Security for Android

Сигурност за Android - за да предпазва вашите устройства, данни и самоличност Когато става въпрос за вируси, интернет атаки, кражба на самоличност и криминални престъпници, които се опитват да крадат банкови или кредитни карти, вашият смартфон или таблет са също толкова уязвими, колкото и компют..

Kaspersky Lab

26,40 лв. 25,08 лв.

Без данък: 20,90 лв.
Без данък: 20,90 лв.

Panda Antivirus Pro

Сърфирай сигурно - Новата Panda Antivirus Pro  е най-лесната за използване и най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective Intelligence ..

Panda Security

33,00 лв. 31,36 лв.

Без данък: 26,13 лв.
Без данък: 26,13 лв.

Panda Internet Security

Сърфирай сигурно - Новата Panda Internet Security   е най-лесната за използване и най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective..

Panda Security

36,00 лв. 34,20 лв.

Без данък: 28,50 лв.
Без данък: 28,50 лв.

Panda Global Protection

Сърфирай сигурно - Новата Panda Global Protection е най-лесната за използване и най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective Intelligence &n..

Panda Security

45,00 лв. 42,76 лв.

Без данък: 35,63 лв.
Без данък: 35,63 лв.

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus 2016 предоставя основна защита срещу всички видове злонамерен софтуер. Като гръбнак на защитата на вашия компютър, тя ви предпазва срещу най-новите вируси, софтуери за шпиониране, червеи и много повече. Това е лесно за използване решение за сигурност, което няма да забави вашата..

Kaspersky Lab

56,40 лв.

Без данък: 47,00 лв.
Без данък: 47,00 лв.

Panda Gold Protection

Сърфирай сигурно - Panda Gold Protection e най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective Intelligence – колективния разум, този продукт..

Panda Security

60,00 лв. 57,00 лв.

Без данък: 47,50 лв.
Без данък: 47,50 лв.

Kaspersky Internet Security

Първокласна защита за компютри с Windows, Mac и Android Kaspersky Internet Security - multi-device 2016* осигурява първокласна защита за компютри, таблети и телефони. Съчетава лесна употреба, плюс иновативни технологии за сигурност - за защита на вашите лични данни, пари, самоличност и деца срещу..

Kaspersky Lab

73,20 лв. 71,82 лв.

Без данък: 59,85 лв.
Без данък: 59,85 лв.

Kaspersky Total Security

С Kaspersky Total Security - Multi-Device нито един аспект от вашата цифрова сигурност не е оставена на случайността. Нашето основно решение за защита предпазва вашата поверителност, финанси, снимки, файлове и семейство срещу интернет заплахи и много повече. Един продукт - с един лиценз - защитава в..

Kaspersky Lab

91,20 лв. 86,64 лв.

Без данък: 72,20 лв.
Без данък: 72,20 лв.

Kaspersky Small Office Security 5 workstation + 1 server + 5mobile device

Улесняване сигурността на вашия бизнес Няма нужда да се примирявате с неадекватната сигурност, която не може да расте заедно с вашия бизнес… или сложна сигурност, която изисква непрекъснато управление. Kaspersky Small Office Security е единственото решение за IT сигурност, което е специално пр..

Kaspersky Lab

374,40 лв. 355,68 лв.

Без данък: 296,40 лв.
Без данък: 296,40 лв.

Антивирусна програма Norton Internet Security

Продукта не се предлага на българският пазар и заменя се с продукти на  Panda Security и Kaspersky Labs.  Ако желаете повече информация подайте запитване или се свържете с нас. ..

Norton
За цена - Контакти