Безплатен софтуер

Безплатен софтуер
Покажи :
Сортиране по:

7-Zip

Основните характеристики на 7-Zip • Висока степен на компресия в 7z формат с LZMA и LZMA2 компресия • Поддържани формати: ◦Packing / разопаковане: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP и WIM ◦Разархивиране на : AR, ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DMG, EXT, FAT, GPT, HFS, IH..

7-Zip
Безплатен продукт

Adobe Acrobat Reader

Adobe Acrobat Reader По-мощен от другаи PDF софтуери, Adobe Acrobat Reader DC е безплатен, стандарт за преглед, печат анотиране и PDF файлове. Сега, това е свързано с Adobe Документ Cloud - така е по-лесно от всякога да се работи с PDF файлове на компютри..

Adobe
Безплатен продукт

Adobe Flash Player

Adobe Flash Player е стандарт за предоставяне на високо и богато уеб съдържание. Дизайни, анимация, както и на приложения потребителски интерфейси разположени непосредствено във всички браузъри и платформи, привличане и ангажиране на потребителите. ..

Adobe
Безплатен продукт

Ammyy Admin

Remote Desktop Software Ammyy Admin.   Най-лесният начин да се установи отдалечена десктоп връзка.   Можете лесно да споделяте отдалечен работен плот или контрол на сървъра през интернет с Ammyy Admin. Без значение къде се намирате, Ammyy Admin го прави по безопасен и лесен за ..

Ammyy
Безплатен продукт

Ashampoo Burnning Free

Ashampoo Burning Studio FREE запазва всички предимства на своя предшественик и добавя, мулти-диск за архивиране на файлове, вграден аудио CD Ripper и допълнително подобрена поддръжка за вълнуваща нова Блу-рей формат. Много потребители са уморени от от сложно CD з..

Ashampoo
Безплатен продукт

AutoCAD Free Viewer

AutoCAD Free Viewer Повечето 2D и 3D формати са поддържани включително DWG, DWF, RVT, Solidworks и STP . Download ..

Autodesk
Безплатен продукт

BitTorrent Free

Ultra-бърза доставка файл Нашата технология разбива големи файлове на малки парченца. След това файловете се изтеглят, парче по парче, от един или много различни източници. Тъй като файловете се разбива на малки хапки, можете да използвате по-малко трафик. Което означава, че..

BitTorrent
Безплатен продукт

ClassicShell Меню за Windows 8, 8.1, 10, 11

Classic Shell ™ е безплатен софтуер, който подобрява производителността, подобрява използваемостта на Windows и ви дава възможност да използвате..

Classic Shell
Безплатен продукт

DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite Виртуално CD или DVD Монтиране на изображения, VHD и ZIP архиви Хвани дискове до ISO, MDF, MDS & APE файлове Съхранявайте всички ваши любими снимки под ръка Download ..

Disc Soft Ltd
Безплатен продукт

Dropbox

Вземете документите си навсякъде Запазване на файлове на вашия компютър, а след това имате достъп до тях по телефона си от пътя. Всичко, което държи в Dropbox се синхронизира автоматично с всички ваши устройства.   Download ..

Dropbox
Безплатен продукт

FlashGet

FlashGet е водещ мениджър за сваляне и има най-голям размер на потребителите в интернет.Той използва MHT (Multi-сървър Hyper-резби Транспорт) техника, поддържа различни протоколи и има отлични характеристики за управление на документи.FlashGet е безплатна, без да рекламен или шпионски софтуер. &n..

Trend Media
Безплатен продукт

Foxit Reader

Foxit Reader   Преглеждане, създаване, конвертиране, добавяне и печат нма PDF файлове.     Download ..

Foxit Software
Безплатен продукт

Google Chrome

Google Chrome Бърз, безплатен уеб браузър. Един браузър за вашия компютър, телефон и таблет.   Download ..

Google
Безплатен продукт

Google ToolBar

Google ToolBar Получавайте резултати от търсенето, докато пишете, с Google Динамично търсене. Превеждайте незабавно уеб страници с автоматичното разпознаване на езика. Споделяйте само с правилните хора и бъдете в течение с известията от Google+.   Download ..

Google
Безплатен продукт

Java

Защо да изтеглите Java? Java технологията позволява да се работи и да играе в сигурна компютърна среда. Надграждане до най-новите Java версия подобрява сигурността на вашата система, като по-старите версии не включват последните актуализации на защитата. Java ви п..

Oracle
Безплатен продукт

KMPlayer

KMP е универсален мултимедиен плейър, който може да покрие различни видове формати. Без никакви отделни Codec, Вие сте в състояние да гледате всякакви мултимедийни файлове, защото KMP има свой "собствен вътрешен Codec. Поддържаните Codec са разделени от вътрешни и вън..

KMP PANDORA
Безплатен продукт

LibreOffice

LibreOffice е мощен офис пакет - неговите изчистен интерфейс и богати на функции инструменти ви помагат да отприщи вашата креативност и да подобри производителността си. LibreOffice съдържа няколко приложения, които го правят най-мощният Free и Open Source офис пакета на пазара правят: Writer ..

Libre
Безплатен продукт

Microinvest Invoice Pro

Microinvest Invoice Pro е безплатен продукт за фактуриране, който гарантира бързо издаване на документи и сигурност при тяхното съхранение. В продукта има възможност за издаване на фактури, дебитни известия, кредитни известия, проформа фактури, протоколи и др. Всички документи съдържат винаги актуал..

Microinvest
Безплатен продукт

Microinvest WarehouseOpen

Microinvest представя OpenSource складов софтуер за Linux. Продуктът Microinvest WarehouseOpen има следните технически характеристики: 1. OpenSource проект под GPL, изцяло разработен за Linux;2. MySQL база от данни;3. Работи под mono;4. Поддържа и може да работи със стандартните бази от данни на M..

Microinvest
Безплатен продукт

Microinvest Склад Pro Phone

Microinvest Склад Pro Phone безплатен продукт за мобилна търговия - съчетава възможностите на складов софтуер с удобството на Вашия Windows® телефон, позволявайки Ви да управлявате Вашия бизнес с най-добрите мобилни технологии навсякъде и по всяко време. Приложението се отличава с лесна навига..

Microinvest
Безплатен продукт

Microinvest Темпомат for Android

Microinvest Темпомат for Android е авангардно приложение за следене на актуалния график на данъчните събития в България. Чрез динамична месечна скала, Microinvest Темпомат показва предстоящите събития в данъчния календар на всички данъчни субекти на територията на Република България. ..

Microinvest
Безплатен продукт

Mozilla Firefox

Mozilla  Firefox Сърфирайте свободно Свободата е бърза Идете навсякъде из Мрежата – много бързо. Свободата е лична Насладете са на най-добрата поверителност от всички браузъри. Свободата е ваша Използвайте единствения четец създаден за хора, а не за печалба. Down..

Mozilla
Безплатен продукт

Nero Burn Lite

Nero BurnLite is now Nero MediaHome!   Запис на снимки, музика, видео и информация върху CD, DVD и сега блу-рей диск Плъзгате и пускате файлове за копиране качи плейлисти Копирайте незащите..

Nero
Безплатен продукт

Nitro PDF Reader

Nitro PDF Reader Виж, за печат, електронна поща, и дял на PDF файлове. Конвертиране към и от PDF, MS Word, Excel, PowerPoint формати. Highlight, подчертават, зачеркнете, и да добавяте бележки към текст и страници.   Download ..

Nitro Software
Безплатен продукт

OpenOffice

Защо трябва да използвате Apache OpenOffice?    Apache OpenOffice е водещ отворен код офис софтуерен пакет за текстообработка ,електронни таблици , презентации , графики , бази данни и др. Тя се предлага в мно..

Apache
Безплатен продукт

Panda Free Antivirus

Основни предимства Нашият най-добър Free Antivirus & Antispyware софтуер за защита в реално време. Panda Antivirus Free която ви позволява да 'инсталирай и забрави ". Адреса и уеб филтриране с поведенчески защита анализ. Download Panda Free Antivirus ..

Panda Security
Безплатен продукт

Panda Wanna Cry

Инструмент за ваксина и почистване на WannaCry от Panda Security Както бяхме обявили в предишните информационни бюлетини, след глобалната кибер атака от 12-ти май 2017г., клиентите на Panda Security, ползващи най-новите решения за сигурност на компанията, с приложени кръпки в операционната систем..

Panda Security
Безплатен продукт

Skype

С приложението Skype можете да правите повече неща заедно: Съберете всички заедно с безплатните конферентни видеоразговори. Изпращайте снимки и файлове или споделяйте вашия екран. Опцията за превод на обажданията и съобщенията ви дава възможност да говорите с всички..

Microsoft
Безплатен продукт

TeamViewer

TeamViewer Софтуер за дистанционна поддръжка, дистанционен достъп и онлайн срещи, на който светът разчита – 1 милиард инсталации и над 20 милиона устройства онлайн по всяко време. Download ..

TeamViewer
Безплатен продукт

UBit Меню за Office 2007, 2010, 2013, 2016

UBitMenu: Classic Menu и Toolbars в Office 2007 / Office 2010 / Office 2013 / Office 2016 UBitMenu се превърна в глобален успех с над милион изтегляния от всички краища на света.След свалянето и инсталирането на вашите езици класическо меню, ще видите стария менюто като втори раздел на лентат..

UBit
Безплатен продукт

uTorrent

Лек µTorrent е малко над 1 MB (по-малки от една цифрова снимка!). Той се инсталира ултра-бързо и никога няма свиня ценните си системни ресурси.   Мощен Искате тотален контрол? Utorrent предлага разширени настройки, като автоматизация, скриптове, дистанционн..

BitTorrent
Безплатен продукт

Албатрон Валидатор

Изтегли Албатрон Валидатор Безплатен продукт Албатрон Валидатор е демонстрационна програма, чрез която можете да проверите валидността и получите информация за следните кодове – ЕГН, ЕИК, ДДС номер и IBAN. Програмата работи под Линукс и iOS чрез wine. Тествана на Windows XP S..

АЛБАТРОН ООД
Безплатен продукт

ДДС Дневници

Програмен продукт за създаване на Дневници по ДДС:» Създаване на Дневници по ДДС, съобразно всички изисквания на Закона за счетоводството.» Запис на .txt файлове към НАП и данъчни агенции.» Множество справки.ДДС ДНЕВНИЦИУКАЗАНИЕ ЗА ИНСТАЛАЦИЯУКАЗНИЕ ЗА РАБОТА С ПРОДУКТАShareFacebookTwitter..

МСОФТ 2016 ЕООД
Безплатен продукт

Програма за изчисляване на запор

Програма за изчисляване на запор Настоящата програма е изработена, за да бъде в помощ и като съпоставка. Разпределението на сумата на запора не е задължение на трето лице /работодателя/, а се извършва от съдия - изпълнителя. ​Версия: 2.0 Размер: < 1 MB OS: Windows Лиценз: ..

Веселин Димов
Безплатен продукт