Платежни нареждания

-10% Платежни нареждания
Програмен продукт за попълване и печат на банкови документи. 
   Програмата има както еднофирмен вариант така и многофирмен вариант. 
   » Позволява Ви попълването на новите банкови документи - ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ/ВНОСНА БЕЛЕЖКА за плащане от/към бюджета (Приложение9), ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ за кредитен превод (Приложение5), ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ за директен дебит (Приложение6), ВНОСНА БЕЛЕЖКА (Приложение1), НАРЕЖДАНЕ РАЗПИСКА (Приложение2), ПРЕВОДНО НАРЕЖДАНЕ/ВНОСНА БЕЛЕЖКА за плащане от/към бюджета - многоредово (Приложение10), СЪГЛАСИЕ за директен дебит(Приложение 7). Има възможност за печат на матричен принтер върху готовите формуляри на ФОРКОМ или печат на лазарен принтер с рисуване на формулярите на бял лист.
   » Пази се номенклатура на всички банки, контрагенти и т.н., които някога сте използвали. На голяма част от полетата има падащи менюта със списъци , от които директно можете да изберете съответно банка или сметка( IBAN ). 
   » Програмата позволява записването на цели документи. Така можете да записвате попълнени бланки под зададени дата и сума и по-късно да ги използвате отново, като смените само датата или сумата. При редакция можете да промените всичко и по желание да го съхраните или не в базата. 
   » За улеснение на печата са предвидени и функция за печат на много документи. Това означава, че можете да изберете всички предварително попълнени документи за даден период и да ги разпечатате без да е необходимо да ги отваряте един след друг и на всеки поотделно да давате печат.
   Програмата работи с бланки на издателство ФорКом. Използвайте индигираните бланки на безконечна хартия на издателство ФорКом.Свали Демо ПЛАТЕЖНИ НАРЕЖДАНИЯ

Свали Указание за работа с продукта

Виж Указание за инсталация на програмата

Спецификация и технически изисквания
Операционна система, Платформа Windows XP или по висока
Процесор Pentium 3 или по-висок
Памет 128 MB или повече
Размер върху диска ~ 50 MB
Други
Описание
Инсталация Безплатна - с дистанционен достъп
Обучение
Софтуер, който се използва за дистанционен достъп Ammmy Admin - http://ammyy.com
Доставка Безплатна доставка по E-mail на код. Безплатна инсталация чрез софтуер за отдалечен достъп.
Забележка
  • Видяно: 31383
  • Производител : МСОФТ 2016 ЕООД
  • Код на продукта : pn
  • Наличност : В наличност
  • 50,00 лв.
  • 45,00 лв.
  • Без данък : 45,00 лв.

Възможни опции