Panda Gold Protection

-5% Panda Gold Protection
Сърфирай сигурно - Panda Gold Protection e най-интуитивна защита за Вашия компютър. Просто инсталирайте и забравете за вируси, шпионски софтуер, програми тип “rootkit”, хакери и онлайн измами. Благодарение на технологията на Collective Intelligence – колективния разум, този продукт вигарантира повече безопасност и бързина от когато и да било.

Защити се от хакери - Panda Gold Protection  включва защитна стена, която пази домашната Ви мрежа от натрапници и нежелани опити за връзка. Общувайте в чат,споделяйте снимки и видео, извършвайте банкови операции и пазарувайте онлайн,четете предпочитаните си блогове или просто сърфирайте в уеб пространството с абсолютно спокойствие и без прекъсвания. Продукта включва “Password Manager” модул, с който лесно, бързо и сигурно ще управлявате всички свои пароли от едно място.

Щит на данни - Контролирай и обезопаси достъпа до важна информация с функцията “Щит на данни”. Сърфирай в Интернет без притеснения и бъди защитен от нови опасности и ransomware като Cryptolocker.

Контрол на приложенията - Използването на Контрол на приложенията позволява на потребителите да контролират кои и какви приложения да се стартират на компютъра.

Мениджър на пароли – Управлявайте Вашите пароли лесно и бързо от едно място, благодарение на вградения модул за пароли. Създавате надеждни и силни пароли за Вашите акаунти.

Резервни копия - Правите резервни копия на важната Ви информация и я възстановявате лесно и бързо. Избирате кои файлове ще защитите и ползвате компютъра си без всякакви притеснения.

PC оптимизация - Ускорете своя компютър. С времето компютърът ви се пълни с временни файлове, бисквитки и други непотребни файлове, които постепенно го забавят. Освен това всеки път, когато файловете се модифицират, копират и т.н., те се разделят на малки фрагменти, които се разпръсват по твърдия диск. Това фрагментиране означава, че е необходимо повече време за сканиране на даден файл.

Защита за AndroidЗащитава вашето устройство от всякакви заплахи,анти-кражба аларма, гео локализация със снимка на крадеца, отдалечено блокиране,изтриване на устройството.  

Защита iOS и Mac – Позволява да локализирате своя iPhone и iPad. Защитава вашият Mac срещу всякакви заплахи. Включва сканиране на iPhone и iPad.

Спецификация и технически изисквания
Операционна система, Платформа Windows Vista или по висока
Лиценз Лиценз за една година
Процесор 2 GHz или повече
Памет 2 GB или повече
Твърд диск 20 GB или повече
Размер върху диска 250 MB
Мрежа Local Network, Internet
База данни
Други
Описание
Поддръжка 24x7 - http://dreams-bg.com/common/solution.php
Софтуер, който се използва за дистанционен достъп Ammmy Admin - http://ammyy.com
Доставка Безплатна доставка по E-mail на код. Безплатна инсталация чрез софтуер за отдалечен достъп.
  • Видяно: 15828
  • Производител : Panda Security
  • Код на продукта : pGoldp
  • Наличност : В наличност
  • 60,00 лв.
  • 57,00 лв.
  • Без данък : 47,50 лв.

Възможни опции