Kaspersky Lab

Покажи :
Сортиране по :

Kaspersky Internet Security for Android

Сигурност за Android - за да предпазва вашите устройства, данни и самоличност Когато става въпрос за вируси, интернет атаки, кражба на самоличност и криминални престъпници, които се опитват да крадат банкови или кредитни карти, вашият смартфон или таблет са също толкова уязвими, колкото и компют..

Kaspersky Lab

26,40 лв. 25,08 лв. Без данък : 20,90 лв.

Kaspersky Anti-Virus

Kaspersky Anti-Virus 2016 предоставя основна защита срещу всички видове злонамерен софтуер. Като гръбнак на защитата на вашия компютър, тя ви предпазва срещу най-новите вируси, софтуери за шпиониране, червеи и много повече. Това е лесно за използване решение за сигурност, което няма да забави вашата..

Kaspersky Lab

56,40 лв. Без данък : 47,00 лв.

Kaspersky Internet Security

Първокласна защита за компютри с Windows, Mac и Android Kaspersky Internet Security - multi-device 2016* осигурява първокласна защита за компютри, таблети и телефони. Съчетава лесна употреба, плюс иновативни технологии за сигурност - за защита на вашите лични данни, пари, самоличност и деца срещу..

Kaspersky Lab

73,20 лв. 71,82 лв. Без данък : 59,85 лв.

Kaspersky Total Security

С Kaspersky Total Security - Multi-Device нито един аспект от вашата цифрова сигурност не е оставена на случайността. Нашето основно решение за защита предпазва вашата поверителност, финанси, снимки, файлове и семейство срещу интернет заплахи и много повече. Един продукт - с един лиценз - защитава в..

Kaspersky Lab

91,20 лв. 86,64 лв. Без данък : 72,20 лв.

Kaspersky Small Office Security 5 workstation + 1 server + 5mobile device

Улесняване сигурността на вашия бизнес Няма нужда да се примирявате с неадекватната сигурност, която не може да расте заедно с вашия бизнес… или сложна сигурност, която изисква непрекъснато управление. Kaspersky Small Office Security е единственото решение за IT сигурност, което е специално пр..

Kaspersky Lab

374,40 лв. 355,68 лв. Без данък : 296,40 лв.