За доставчици

Уважаеми колеги,

 

Първата успешна българска платформа за продажба на софтуер – Софтуер България е вече факт!

 

Започнахме кампанията за набиране на доставчици и считаме, че Вашите продукти могат успешно да бъдат представени в нашата платформа.

 

Идеята  да съберем на едно място най-добрите производители и търговци на софтуер е да разширим достъпа на потребителите до качествен софтуер и да постигнем повече продажби за участниците в платформата, без за това да са необходими допълнителни финансови, търговски или маркетингови усилия.

 

Създаването на Софтуер България е плод на огромното ни желание да подпомогнем разпространението на софтуер в България. Чрез нас ще достигнете до голям брой нови клиенти, които са вече част от Българското интернет пространство.

 

И ние като Вас вярваме, че бъдещето принадлежи на онлайн търговията. Затова предлагаме да заемете Вашето място в разделите  със специализиран софтуер и да постигнете желаната достъпност до клиентите, търсещи да закупят определен вид софтуерен продукт, така както вече го направиха някои от най-големите фирми в България.

 

Уверени сме в успеха на нашето начинание, защото зад нас стои 25-годишен опит в разпространението на софтуер.

 

Участието Ви в Софтуер България е безплатно, а ние ще получим възнаграждение от Вас единствено за реално извършени продажби. Нашата платформа няма абонамент независимо от броя или типа продукти, които продавате. Разполагаме и със специална секция, в която може да представите Вашата фирма.

 

 

Реалните цели на платформата Софтуер България са:

       Да популяризира Вашите продукти и да Ви представи по-добре на национално ниво.

       Да подпомогне разпространението на Вашия софтуер, произведен в България. 

        Да направи по-известни чуждестранните продукти, които предлагате в България.

       Да постигнете по-добри продажби от другите доставчици на сходни продукти.

 

Реалните ползи от участието в платформата Софтуер България са:

       Нова пазарна територия с огромен брой клиенти.

       Възможност за многократно увеличаване на приходите от продажби.

       Минимизиране на разходите за търговски и маркетинг дейности.

       Възможност за рекламиране в специализиран софтуерен магазин.

 

Ако желаете да продавате Вашите софтуерни продукти през най-популярната платформа за продажба на софтуер  - Софтуер България, може да изпратите информация за Вашата компания и за продуктите, които предлагате на адрес office@software-bulgaria.com

 

*В случай, че не откривате в коя категория бихте могли да поставите Вашите продукти, очакваме предложение за корекция от наша страна.

*Чрез платформата Софтуер България могат да продават стоки и услуги само юридически лица. Физически лица могат да предлагат само безплатни собствени продукти.

 

 

 

С уважение,

инж. Станислав Божев,

управител


тел: 0700 17 408

моб: 0878 443 585